Sziasztok

Vasárnap este lezárult a regisztráció. Az eddig szurkolóként és sportolóként regisztrált résztvevők számára íme néhány fontos információ:

NE feledjétek el, hogy a karszalag nélkül a péntek és szombat esti buliba nem tudtok bejönni!!! Éppen ezért semmi más dolgotok nincs, mint pénteken feltenni a karszalagot és le sem venni egészen vasárnapig.

26-án pénteken, és 27-én szombaton este 9-kor veszi kezdetét az ereszd el a hajam buli a Csillebérci tornacsarnokban, ami mind a két alkalommal éjjel 3-ig tart. Pénteken a bulit megelőzően sorverseny veszi kezdetét este 8-tól.

Mindkét esti buli nem dohányzó rendezvénynek lett nyilvánítva, így a dohányzás csak a tornacsarnokon kívül engedélyezett. Mindkét nap este 8-tól a buli helyszínén kinyit az italpult, ahol barátságos italárakon kapható sok, különböző töménységű ital és egy kis harapnivaló.

A karszalagokat és a pólókat szerdán, csütörtökön és pénteken 14-19 óra között lehet átvenni a NET-ben található HÖK irodában (500 Ft a csak karszalag; 1500 Ft a karszalag és a póló együtt).

Már csak néhány nap és igen pörgős hétvégében lesz részetek!

További részletekért tekintsétek meg a következő linket.

https://www.ehok.usn.hu/medikus-kupa/programfuzet

Szép napot

Szász Máté (Szaszim)