Medikus Kupa a finisben

Sziasztok

Vasárnap este lezárult a regisztráció. Az eddig szurkolóként és sportolóként regisztrált résztvevők számára íme néhány fontos információ:

NE feledjétek el, hogy a karszalag nélkül a péntek és szombat esti buliba nem tudtok bejönni!!! Éppen ezért semmi más dolgotok nincs, mint pénteken feltenni a karszalagot és le sem venni egészen vasárnapig.

26-án pénteken, és 27-én szombaton este 9-kor veszi kezdetét az ereszd el a hajam buli a Csillebérci tornacsarnokban, ami mind a két alkalommal éjjel 3-ig tart. Pénteken a bulit megelőzően sorverseny veszi kezdetét este 8-tól.

Mindkét esti buli nem dohányzó rendezvénynek lett nyilvánítva, így a dohányzás csak a tornacsarnokon kívül engedélyezett. Mindkét nap este 8-tól a buli helyszínén kinyit az italpult, ahol barátságos italárakon kapható sok, különböző töménységű ital és egy kis harapnivaló.

A karszalagokat és a pólókat szerdán, csütörtökön és pénteken 14-19 óra között lehet átvenni a NET-ben található HÖK irodában (500 Ft a csak karszalag; 1500 Ft a karszalag és a póló együtt).

Már csak néhány nap és igen pörgős hétvégében lesz részetek!

További részletekért tekintsétek meg a következő linket.

https://www.ehok.usn.hu/medikus-kupa/programfuzet

Szép napot

Szász Máté (Szaszim)

ozzászólás “Medikus Kupa a finisben&rdquo témában;

  • Itt szeretném megköszönni a fáradtságos és kitartó munkát, amit a péntek esti és a szombat esti csillebérci bulin a gebinek dolgozói végeztek. Gyerekek, nagyon tuti és minőségi rendezvényt hoztunk össze együtt! Köszönet mindenért.

  • Hello!

    Sportolóként(kézilabda) vettem részt az idei Medikus Kupán, és úgy emlékszem, hogy volt ott egy fotós, aki rögzítette a meccsek jeles pillanatait…viszont sehol nem találok egyetlen 2010-es Medikus Kupás galériát sem. Tud vki bármit erről? Esetleg megírnátok az e-mail címemre a képek elérhetőségét…persze, ha léteznek:)
    Köszi és grat. a szervezésért:)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük