Az első lépések – Gólyahír

A vizsgák hamarosan letudva, a szenvedés elfelejtve, itt az ideje újra munkához látni.

Biztos Te is emlékszel még, hogy mi volt az első hasznos info-halmaz, ami Kisgólyaként segítségedre volt: a Gólyahír. Az első, vegytiszta :) egyetemi életről szóló lap, amit rongyossá lehetett olvasni a nyári szünet maradékában…

A Gólyahírre méltán büszkék lehetünk, mert az évek alatt egy egészen átfogó és meghatározó tudáscsomaggá nőtte ki magát – az pedig, hogy szinte minden friss egyetemistához eljut, komoly szereppel ruházza fel, hiszen a Gólyák az első papírok mellé kapják kezükbe, és így meghatározza az első benyomásaikat az egyetemről (és az IÖCS-ről is).

Természetesen idén is szeretnénk a Gólyáknak hasznos, kézzel fogható tudással szolgálni. Tanulva a tavalyi nyár előtti nagy sietségből, idén tényleg időben szeretnénk elkezdeni az újság összeállítását. Ez nem csupán gondos készülést, hanem komoly szerkezeti-tartalmi megújulást is jelent. Miért is írjunk most mindezekről? Mert az időben készülődéshez először is keríteni kell egy jó főszerkesztőt… :)

Aki mit is csinál?

Sokat kérdezősködik és kutakodik a friss tudnivalókról, és elsősorban összeállít és koordinál egy kreatív kis csapatot, akik segítenek a cikkek megírásában és a Gólyahír szerkesztésében. Nem, egyáltalán nem muszáj értenie ahhoz, hogy is lesz a cikkekből újság, ha a tartalom megvan, onnan már lelkes önként jelentkezők fogják segíteni a tördelést. :)

Ha érzel magadban lelkesedést, és szeretnéd magad kipróbálni, mint főszerkesztő, jelentkezz bátran, hogy Te lehess az idei Gólyahír főszerkesztője!

Ha elhatároztad magad, írj nekünk egy emailt golyahir@iocs.hu címre, február 7-ig!

Kedvcsinálóként addig pedig álljon itt a tavalyi gólyahír: gólyahír 2009

Egy hozzászólás “Az első lépések – Gólyahír&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük