Kulturális Napok 2010

Az idei zsúfolt tavasz (Képzés, Medikus Kupa Pesten, Semmelweis Karnevál…) egyik igen meghatározó rendezvénye a már hagyománnyá vált, három fél által szervezett (HÖK – IÖCS – Korányi Frigyes Szakkollégium) Semmelweis Kulturális Napok.

Az IÖCS szempontjából különleges és fontos ez az esemény – más, mint a többi, általunk szervezett megmozdulás, hiszen itt közösen szervezünk két másik szervezettel, ami egészen új meglátásokat hoz, és sok jó kapcsolat származik belőle minden évben. Emellett pedig ez az egyik legigényesebb és egyben a legnagyszabásúbb hallgatói kulturális rendezvénye Egyetemünknek – minden évben örömteli pozitív visszhangot kelt Tanáraink körében is.

Az idei év főszervezője, Hoffmann Anna (ÁOK HÖK-ös és egyben instruktor is) a szokásokhoz híven az IÖCS-öt kérte meg, hogy segítsen a sorozat záró estjén, a Gálaesten a büfé elkészítésében és működtetésében. És nem csak ebben: ezúttal instruktor főszervezője lesz a táncversenynek is!

Ezzel együtt pedig lehetőséget szeretnénk adni Neked, hogy Te legyél ez a főszervező. Kipróbálnád magad ilyen szerepben? Láttál esetleg a korábbi években olyasmit, amin változtatnál a rendezvény kapcsán?

Ha így van, és szívesen bekapcsolódnál a szervezésbe, írj egy emailt az info@iocs.hu címre február 7-ig!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük