Az első idei gyűlésről

2010. február. 4-én (csütörtökön) 18:15-kor az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika előadótermében került sor az idei első IÖCS-gyűlésünkre. Ha nem tudtál részt venni ezen, akkor a következő kis összefoglalóból megtudhatsz pár fontosabb elhangzott információt.

A gyűlést az IÖCS elnöke, Freisinger Ádám – freegyes nyitotta meg, és röviden részletezte az IÖCS háza táján eddig történteket. Elhangzottak ismét a fontosabb határidők, amiket a honlapunkon már korábban megírtunk Neked.

Köszönetet mondtunk Csorvási Áginak és Juhász Daninak a felejthetetlen téli vizsgafelejtőért és azért, hogy többen is megtanulhattuk a hólánc felhelyezésének menetét – ha gyakorlatban nem is, de elméletben biztos mindenki ötös ZH-t írna  a technikából : ) Kicsit elmélyedtünk a hétvége folyamán elfogyasztott felejtés és kaja forintba átalakított költségeiben.

A HÖK Sportbizottság elnöke, Péterfy Nóri „Kicsi csinált nekünk kedvet a 2010. március 26-28-án megrendezésre kerülő Medikus Kupához, ami az idén Pestre látogat, a házigazda pedig nem más, mint a Semmelweis Egyetem. Ha kedvet kaptál a szurkolói csapatban való részvételhez, akkor ne késlekedj, jelentkezz ide kattintva. A versenyek után pedig tovább pöröghetsz és levezetheted a szurkolás feszültségét a szombat esti fergeteges Medikus Kupa Party-n!

Ezután Kassay Gery invitálta az érdeklődőket a pénteki MAKIPÖCS találkozóra, ahol az idei instruktorfilm volt a fő téma.

Tóth Zsuzsi és Gaál Szabi az instruktorképzésről és a hozzá kapcsolódó újításokról beszélt pár szóban, és bemutatták a honlapon már közzétett csoportvezetőket személyesen is. Megnéztük a tavalyi képzés anyagából készült kedvcsináló kisfilmet, ami az alkotóknak hála (Demeter Blanka és Nagy Nikoletta) sok emlékezetes pillanatot idézett fel bennünk.

Fügedi Gergely „Fügétől” kaptunk kis betekintést az egyre jobban közeledő Semmelweis Kulturális Napokba, majd bemutatta a rendezvénysorozat táncversenyének instruktor főszervezőjét, gratulálunk még egyszer Szijártó Szandinak a sikeres pályázatért, és kívánunk sok sikert a további szervezéshez!

Ajtai Zsuzsgólyahírről beszélt nekünk pár szóban arról, hogy minél korábban meg szeretnénk kezdeni a cikkek összeírását és elkészítését, kicsit átdolgozott szerkezetben, friss információkkal. E héten pedig nemsokára az is kiderül, hogy ki lesz az idei újság főszerkesztője!

Pataky Borka beszélt kicsit a Semmelweis Karneválról, bemutatva a karnevál gebinfőnökeit. Korábbi cikkünkben majdnem mindegyikükről olvashatsz. Borka bemutatta azokat a főnököket is, akik “egyszemélyes gebineket” irányítanak:

  • a bálépítés és -bontás koordinátora: Tóth József
  • a beszerzés központi logisztikai irányítója :) Herczeg György
  • az italok és a raktár felelőse: Oláh Dániel
  • a tescowoman: Rózsavölgyi Krisztina
  • a protokollcsapatot vezeti: Bata Orsolya és Pálinkás Dániel

A gyűlésen több, mint 115 helyre volt lehetőség jelentkezni a karneváli gebinek valamelyikébe. A helyek nagy részét sikeres harcok árán fel is töltötték a jelenlévők, a terem mostoha terepviszonyainak ellenére sem történt nagyobb sérülés.

A föliratkozás mellett pedig a pulcsiteam is előrukkolt újdonsült ötleteivel, amikről itt a honlapon a pulcsi fül alatt olvashatsz. A gyűlés végén lehetőség volt leadni az esetleges pulcsirendelési igényeket is (2010. február 26-ig még rendelhetsz a következő email címen: pulcsi@iocs.hu).

Egy hozzászólás “Az első idei gyűlésről&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük