az új utak mellé új külsőt szereztünk – bár évek óta egyre hangsúlyosabb szerepet tölt be az IÖCS honlap a csoport mindennapjaiban, mégis bizonyos szint felett mindig a “periférára” szorult.

most ezen változtat(t)unk egy huszárvágással.

“mikor lesz kész a honlap?” – a kérdésre, amely pár évvel ezelőtt szinte mindegyik IÖCS gyűlésen felmerült valamilyen formában, a jelenlevők reflexből tudták a “legendás” választ: “két hét múlva!”

persze az iocs.hu fejlődött, még ha “szokszor-két-hét alatt is”, belül (anno vettünk saját szervert, ami bekerült az Egyetem szervertermébe, majd kikerült onnan felújítás miatt, közben külső segítséggel üzemelt a honlap, végül visszakerült, de nem működött – mindez koránt sem ilyen gyors és egyszerű módon :)) és kívül is (a régi, képekből összevágott felületet később kompakt kezelőfelületes rendszer váltotta, pár éve pedig feltűntek az egyes rendezvények saját honlapjai — golya.iocs.hu, golyabal.sote.hu, kepzes.iocs.hu – és így tovább).

minden egyes “új honlap” több és jobb tapasztalatot, tudást adott a kezünkbe – ezt próbáltuk most mind összesíteni egy letisztult, megújult iocs.hu-ban.

mindez a külsőségekről. ennél azonban jóval többet szeretnénk, ezért is várjuk most komoly izgalommal, hogy milyen fogadtatásra talál az újítás.

a célunk egy régebb óta megálmodott, de most megvalósíthatónak is vélt ötlet – viccesen egyszerű: naprakész hírek, történések megosztása Veled, azért, hogy tudj arról, mi történik az IÖCS-ben.

azért, mert fontos, hogy tudj róla.

ennek szellemében vágunk neki az új évnek – reméljük, gyakran látogatsz majd ide és meg is találod, amit keresel. :)
ha pedig nem is látogatni, de akár csak emailben értesülni szeretnél arról, mi minden jelenik meg az oldalon, az oldalsávban lejjebb görgetve, vagy itt is feliratkozhatsz. megéri ;)

jó olvasást kívánunk!
a megszokott aláírással:

iocs.hu :)

ozzászólás “Útravaló: új honlap&rdquo témában;

 • Szerintem ez nagyszerű! :-)
  Én pont a rendszeres, és gyors friss hírek, képek, információk miatt vártam nagyon a honlapot. Köszönjük, és írjatok! :-)
  ork :-D

 • Na ezt már honlapnak nevezem:)
  Tényleg nagyon tetszik!Hajrá továbbra is vele!
  Nagy free hug a készítőknek!:D
  Szabolcs

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük