Egy igazán fontos gyűlés!

Mint azt gondolom mind tudjátok június 28-án lesz a tábori feliratkozó gyűlés… azonban amellett, hogy ezen a gyűlésen bemutatkoznak élőben az idei tábor főnökei, mindannyian együtt megtudjuk a tábortémát és feliratkozhat mindenki a tábori gebinekbe lesz még egy nagyon fontos feladatunk..

Mégpedig, hogy majd 25 év után! együtt megszavazzuk az Instruktor Öntevékeny Csoport Szervezeti és Működési Szabályzatát.

Sokan végigolvastuk már az Egyesületünk Alapszabályzatát és SzMSz-ét, ellenben nem hiszem, hogy bármelyikünk is olvasta volna a Csoport SzMSz-ét, mivel abból a legutóbbi verziót még írógéppel írták valószínűleg előbb minthogy sokan megszülettünk volna (1987-ben).
Úgyhogy nekiálltunk és elkezdtük megírni azt a szabályzatot, ami alapjául szolgálhat a most működő és folyton változó IÖCS-ünk működésének.

Szerintem mindannyiunk érdeke, hogy minél több instruktor elfogadásával lépjen életbe az új szabály, úgyhogy arra kérlek Titeket, hogy ha nem is tudsz lejönni a táborba, így nem jönnél a feliratkozásra vagy pont hogy már lehívtak a táborba, akkor is gyere el június 28-án 17 órára az I. számú Sebészeti Klinika Tantermébe és velünk együtt örülj az új SzMSz-nek! :)

Természetesen a sok izgalom után együtt indulunk el a 2013-as Nyári Vizsgafelejtőre! :)

ozzászólás “Egy igazán fontos gyűlés!&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük