Az Instruktor Öntevékeny Csoport többéves kulturális és oktató munkájának ismeretében a Semmelweis Egyetem vezetése és magam is támogatjuk további eredményes működésüket, mivel évről évre sikeresen megszervezett Gólyatábor és Gólyabál rendezvényeik méltán váltottak ki elismerést hallgatóink és oktatóink körében. Ezen rendezvényekre mindig szívesen veszem meghívásukat, és ha lehetőségem van, eleget is teszek annak. Őszinte elismerést vált ki belőlem lelkes és kreatív munkájuk, mellyel hozzájárultak egyetemünk hallgatói életének felpezsdítéséhez.

Rendezvényeik méltó módon képviselik intézményünk szellemiségét. Áldozatos munkájuk hatékonyan segíti a Gólyák beilleszkedését a hallgatói közösségbe.

További sikeres tevékenységükhöz töretlen munkakedvet, hitet és tenni akarást kívánok.

Prof. Dr. Tulassay Tivadar
A Semmelweis Egyetem volt Rektora

Az Instruktor Öntevékeny Csoport által minden évben sikeresen – az újonnan felvett és beiratkozott – hallgatók tiszteletére megszervezett Gólyatábor és Gólyabál színvonala méltó Egyetemünk hírnevéhez.

Különösen fontosnak tartom ezen lelkes fiatalok tevékenységét, mellyel hatékonyan segítik a Gólyák beilleszkedését a hallgatói közösségbe. Rendezvényeik lehetőséget teremtenek arra is, hogy a hallgatók és az oktatók közelebb kerüljenek egymáshoz. Úgy hiszem, szegényebb lenne nélkülük az Egyetem, ezért minden olyan törekvésüket támogatom, melynek révén e rendezvények színvonalát növelni szeretnék.

Támogatásukban bízva, mély tisztelettel:

Prof. Dr. Szollár Lajos
A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar volt Dékánja

Az Instruktor Öntevékeny Csoport az egyetemi diákélet egyik központja, igazi színfolt. Lelkes, tehetséges fiatalok, tele eredeti ötletekkel. Színvonalas programokat szerveznek, melyeken az Egyetem hallgatósága is nagy örömmel vesz részt. A Csoport és a Hallgatói Önkormányzat együttmükődését a közös célok mellett a személyes barátságok teszik könnyebbé.

Takács Péter
A Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzat volt Elnöke

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük