ETK Jótékonysági est

Az ETK Hallgatói Önkormányzata azzal a kéréssel keresett meg, hogy segítsünk egy jótékonysági est megszervezésében, remélem minél többen jelentkezünk. Az se tartson vissza senkit, hogy a Portya is ugyanazon az estén van, hiszen pont emiatt a rendezvény miatt kezdődik később. Aki itt segédkezik, igazoltan késhet egy kicsit :)

Kedves Instruktorok!

Benke Dóra vagyok, a Hallgatói Önkormányzat Kulturális Bizottság mb. kulturális ügyvivője.
Jelenleg egy komoly rendezvényen dolgozom, melyhez szeretném a Ti segítségeteket is kérni.

A részletek:

Egy jótékonysági estet szervezek a II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika- Koraszülött Intenzív osztály megsegítésére. Egy olyan gépre gyűjtünk, mely a babák véroxigén szintjét méri. (ez kb 300.000 Ft)

A program március 24. 17:00- 19:00-ig tartana.
Helyszín: 1088, Bp Vas utca Aula

Az esten többek között fellép Magyar Attila is és hoz egy meglepetés vendéget is. :) Ő rajta kívül nagyon tehetséges fiatalok fognak fellépni még. ( Vadász Alexa, Mag Dorina, Ladiszlai Réka, Vincze Péter, Jakab Ádám, Pfeiffer Ákos és Csobaji Gápsár, valamint a Semmelweis Egyetem Medikus Zenekar Vonóskara)

Amiben a Ti segítségeteket szeretném kérni:

-Lesznek támogatási jegyek (500 Ft értékben) és fogyasztási+támogatási jegyek (1000 Ft-ért) ezeket a jegyeket kellene árulni a következő időbeosztás szerint.

Március 16-tól Március 24ig:
10:00-12:00
12:00-14:00
14:00-16:00

Ez lehetőség szerint minden épületben! (ÁOK, ETK, FOK, GYOK)

– A rendezvényre kellenének olyan fiúk, akik segítenek pakolni ( színpad, székek…)

– A rendezvény ideje alatt olyan segítőkész emberekre lenne szükségem, akik útba igazítják az érkező vendégeket és fellépőket, ( vas utcai portához és a szentkirályi portához is kell, valamint a fellépők öltöző terméhez olyan emberek, akik felügyelik azt, hogy az öltözőbe csak is a fellépők mehetnek be!

– A rendezvényen lesz “svédasztal is, illetve italasztal”, ehhez kellene egy olyan brigád, akik azt figyelik, hogy csak azok fogyaszthatnak az asztalról, akik meghívóval rendelkeznek, illetve ezzel a fogyasztási+támogatási jeggyel.

Ha bárki, aki kedvez érez és szeretne közreműködni, az Nálam jelentkezhet a dori.benke@gmail.com email címen. A levélbe írjátok majd bele, hogy mit tudsz segíteni és mikor a beosztás miatt.

Üdvözlettel: Benke Dóra

ozzászólás “ETK Jótékonysági est&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük